Díjakat kaptak a KAC sportolói

2010.12.09.

Tizenöt sportembert jutalmaztak Az év sportolója díjátadó ünnepségen szerda este a Városházán. Az önkormányzat és a Kispesti Atlétikai Club (KAC) közös elismeréseit idén is azok kapták, akik a nagy hagyományokkal rendelkező, több mint 100 éves klub legjobb eredményeit érték el sportágukban ebben az évben. A klubban jelenleg négy szakosztályban sportolhatnak a kispestiek.

A díjazottakat és vendégeket köszöntő Gajda Péter polgármester beszédében elmondta, idén nyugodt gazdasági évet könyvelhetnek el a kerületi sport területén is a szakemberek. Hangsúlyozta, a jövőben kiemelt szerepet szán az önkormányzat a KAC Katona József utcai sporttelepének. Az elképzelés szerint felújítanák, modernizálnák a létesítményt, de természetesen a korszerűsítés után továbbra is mindenki számára használható, nyitott sporttelep maradna – mondta a polgármester.

A díjakat a polgármester és a KAC ügyvezetője, Jobbágy István közösen adták át a legjobbaknak. A judósok közül Nagy-Czirok László, Kovács András, Tüzekker Ádám és Nagy-Czirok Kálmán lett Az év sportolója, a kézilabdás lányok közül Szamosi Lívia, Péntek-Dózsa Katarina, Varga Vanda, Kovács Olga Zsófia, Pandur Evelin és Rösch Vivien kapta meg az elismerést. Az atlétika szakosztályból Liszonyi Szilvia és Marton Dénes, a teniszezők közül pedig Weisz Tamás, Molnár Csaba és Vadkerti Péter vehette át a díjakat.
(10 kép)
    

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |