Adventi ünnepség a Wekerlei Gondozási Központban

2010.12.10.

Közeledések – ráhangolódás adventre címmel rendezett kulturális műsort a Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat ma délután a Wekerlei Gondozási Központban. A programban fellépett Pintér Tibor színművész, az Aranyház Táncszínház pedig Cigány karácsony című előadásból adott elő részletet.

Megtelt a Corvin körúti Wekerlei Gondozási Központ nagyterme ma délután. A Segítő Kéz Kispesti Gondozó Szolgálat adventi rendezvényén a kerületi nappali ellátásában részesülők és a meghívott XVII. kerületi szociális intézmény klubtagjai mellett Vinczek György alpolgármester, Tóthné Szabó Éva, a Szociális és Lakásügyi Bizottság elnöke, Marsalné Kovács Judit önkormányzati képviselő, Huszár Erzsébet idősügyi tanácsos és Szeifert Ferencné, a polgármesteri hivatal Szociális és Gyermekvédelmi Irodájának vezetője is részt vett.

Balázs Piroska
intézményvezető köszöntőjét követően Vinczek György alpolgármester az adventi készülődés időszakáról, illetve a szeretetről beszélt, és személyes élményeit mesélte el a közönségnek.

A folytatásban Pintér Tibor színművész népszerű dalokkal tapsoltatta meg a vendégeket, majd a Közös Esély Egyesület szervezésében az Aranyház Táncszínház művészei léptek a közönség elé. A csoport szombat délután mutatja be a KMO-ban a Cigány karácsony című zenés-táncos előadást, ebből adtak elő most egy részletet, nagy sikerrel.
(6 kép)
      

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |