Szathury Kolos /FIDESZ-KDNP/


13. vk.


Sok szeretettel üdvözlöm Önt!

Szathury Kolos vagyok, 1973-ban születtem Kispesten. Dédszüleim, nagyszüleim és szüleim is kispestiek, én is itt élek, így kötelességemnek érzem Kispest szebbé, élhetőbbé tételét, a városrész fejlődéséért való munkát. Születésem óta a 13. számú választókerületben élek, így nap, mint nap szembesülök a városrész problémáival.
Egy kisfiam van, Benedek, aki 2001-ben született. A Budapesti Piarista Gimnáziumban érettségiztem, jelenleg egy hulladék-újrahasznosítással foglalkozó cég munkatársa vagyok. 1998 és 2002 között a Kispesti Önkormányzat Vagyongazdálkodási Bizottságának tagja voltam. 2002. óta a Várospolitikai és Fejlesztési Bizottságban tevékenykedem. Kispesti lakosként, valamint az önkormányzat munkájában évek óta részt vevő állampolgárként az alábbiak rendezését, megvalósítását tartom a legfontosabbnak:

- a szaporodó lakásbetörések miatt fontosnak tartanám egy körzeti megbízotti iroda felállítását a környéken;
- tekintettel arra, hogy a választókerület egésze lakó-pihenő övezet, gyermekeink védelme érdekében – a lakók támogatása mellett - megfontolandónak tartom a Tempo30-as övezet bevezetését;
- a választókerület szebbé tétele érdekében Templom tér immár évek óta húzódó rendezése, amely így méltán válhatna kerületünk büszkeségévé;
- a kerület tisztaságának érdekében szeretném, ha a kutyaürülék-gyűjtő minden utcában hozzáférhető lenne, és annak használatát ellenőriznénk is.

Szathury Kolos

Segítse munkámat! Kérését, javaslatát, ötletét a 06 (30) 9335-838-as számon várom!

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |