Kránitz Krisztián /MSZP-SZDSZ/


13. vk.


Kedves Kispestiek!

31 évvel ezelőtt, a kispesti Rózsa utcai szülészeten láttam meg először a napvilágot. Gyermekkori élményeim során fokozatosan egyre erősebb kötődés alakult ki bennem a kerület iránt. Éppen ezért középiskolámat is Kispesten végeztem. Itt élnek rokonaim, legkedvesebb barátaim. Házasságkötésem után is a kerületben maradtam. Minden olyan dolog, ami egy ember életében meghatározó lehet, azt én Kispesten megtaláltam. Nem csoda, hogy az évek során a szívemhez nőtt a kerület, amely nyugodt és békés “otthont” adott számomra, hiszen “azért vagyunk a világon, hogy valahol otthon legyünk benne” (Tamási Áron)


Nős vagyok, egy gyermek édesapja. Kispest családi házas részén élek, az Önök választókörzetében. Tanulmányaim során pénzügyi közgazdász-, majd a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetemen szakközgazdász lettem. Első munkahelyem a versenyszférában volt, majd a közigazgatás felé orientálódtam. A Pénzügyminisztérium osztályvezetője, majd a Munkaügyi Minisztérium főosztályvezetője, később az MSZP országgyűlési frakciójának a szakértője lettem. Időközben közigazgatási szakvizsgát tettem. Jelenleg a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség mellett működő Gazdaságfejlesztési Titkárságon dolgozom szakértőként. A politika már fiatalon érdeklődést váltott ki belőlem. 2000-ben tagja lettem az MSZP-nek. A 2006-os Országgyűlési Választások során a kampány közjogi felelőse voltam, majd önkormányzati képviselőjelöltnek választottak.


A megtiszteltetést örömmel fogadtam, amely nagy kihívást jelent számomra. Mivel a régi kertvárosban lakom Önökkel együtt, fontos számomra környezetünk rendje, tisztasága és nyugalma. Ehhez járul hozzá a tervezett út,- és járda felújítás, az utcai elöregedett fasorok “fiatalítása”.

Szeretném, ha a Templom téri játszótér méltó körülmények között fogadhatná a kisgyermekeket. Szeretném, ha terveimet, elképzeléseimet megvalósíthatnám. Ezért kérem tiszteljenek meg ajánlócédulájukkal és szavazatukkal a 2006-os önkormányzati választások során.

Tisztelettel:

Kránitz F. Krisztián

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |