Bulival nyitotta az évet a Wekerlei Germekház

2011.01.17.

Ingyenes családi programmal indította 2011-es hétvégi rendezvényeinek sorát szombaton a Wekerlei Germekház. Az Évnyitó bulira elsősorban kisgyermekes családok érkeztek: mintegy százhatvanan vettek részt a párhuzamosan többféle programot kínáló délelőtti rendezvényen.

Nagy sikere volt a táncteremben tartott gyermek táncháznak, melyet Halmos Kata néptáncos vezetett. Rögtön utána tartották meg a 2010-es pecsétgyűjtő akció sorsolását, ahol a szerencsés első helyezett, egy iskoláskorú kisfiú, az Europark bevásárlóközpont 10 ezer forintos vásárlási utalványt vihetett haza, rajta kívül még öt boldog nyertes kapott többek között belépőjegyet a Kispest Uszodába, mesekönyveket, társasjátékokat.

Az emeleti táncteremben ezután sem ért véget a program: Katona Bori és Gáspár Tamás gitárral kísért, interaktív zenei előadásán, a Rajzos-Daloláson vehettek részt a jelenlévők, zenei aláfestés és dalok mellett szövődtek a mesék és készültek a rajzok.

Az emeleti programokkal párhuzamosan a földszinti nagyteremben is nagy volt a nyüzsgés, több asztalnál folyt kézműves-foglalkozás kicsik és nagyok részvételével. A gyerekek saját készítésű bábokkal és különleges technikával készített festményekkel térhettek haza.

Az intézmény 2011-ben is számos érdekes, változatos hétvégi programmal várja a családokat. Ezeken a rendezvényeken a szombati hűségprogram keretében továbbra is lehet pecséteket gyűjteni. Ennek sorsolása az augusztus végi Wekerlefeszt nevű rendezvényen lesz, ahol újabb értékes vásárlási utalványokat, játékokat, könyveket sorsolnak ki a pecsétgyűjtők között.
(7 kép)
      

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |