Születésnapot ünnepelt az óvoda

2011.03.25.

Szabadtéri műsorral ünnepelte fennállásának harmincadik évfordulóját az Eötvös utcai Hársfa Óvoda. Hat csoportban több mint 160 gyermek jár a lakótelepi környezetben lévő intézménybe, amely kiemelt figyelmet fordít a környezeti nevelésre és az egészséges életmódra. Az óvoda 2006-ban Zöld Óvoda címet kapott, és egyike a kompetenciaalapú oktatási programmal dolgozó kispesti intézményeknek.

Opóczki Istvánné óvodavezető elsőként az intézményt 30 éve elindító Mohos Gyulánét, valamint a most is az óvodában dolgozó Mészáros Józsefné dadát köszöntötte virágcsokorral a születésnap alakalmából. A ovisok rövid műsora után a fenntartó önkormányzat nevében Gajda Péter polgármester mondott ünnepi beszédet: méltatta az óvoda „Esztétikus környezetben élni és nevelni!” elnevezésű pedagógiai programját. Elmondta, az önkormányzat azon is dolgozik, hogy segíthesse a hasonlóan jól működő intézményeket. Példaként az udvar tavalyi felújítását említette.

Az udvaron rendezett születésnapi műsorban mind a hat óvodás csoport közönség elé lépett. Oklevelet kaptak a Fővárosi Szabadidő Kupa Óvodás Vetélkedő résztvevői is. Az ünnepséget, amelyen Vinczek György alpolgármester, valamint Bogó Józsefné és Mihály András képviselők is jelen voltak, a Bolyai iskola diákjainak meseelőadása zárta.
(17 kép)
      

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |