Megkezdték a bajnokságot a strandröplabdázók

2011.05.09.

Jól szerepeltek a rendező Kispest SE sportolói a Kispest Open strandröplabda-versenysorozat hétvégi első fordulójában: a Zsembrovszky-Molnár páros negyedik lett a férfiak 1. osztályú mezőnyében. Még hét állomás vár a röplabdásokra, a sorozat utolsó versenyét június 24-26. között rendezik Gyenesdiáson.

Jó időben zajlott a strandröplabdázók idényindító versenye szombaton a Kispesti Uszoda kertjében. A Kispest Open első fordulóját Dr. Tarnai Richárd országgyűlési képviselő nyitotta meg. A legjobbak között, a férfi 1. osztályban összesen 11 páros indult. A négy legerősebb duó jutott be az elődöntőbe. A döntőben a 3. kiemelt Kaszap-Takács páros diadalmaskodott a Tóth-Baróti páros felett. A 3. helyért vívott meccsen az első kiemelt, válogatott Koch-Bagics páros három játszmában győzte le a kispesti Molnár Istvánt és Zsembrovszky Dávidot. Kerekes Balázs, a Kispest SE elnöke a kispest.hu-nak elmondta, hogy a nemrég összeállt páros a versenysorozat végén jó eséllyel pályázhat a dobogóra, ám ehhez bravúrra lesz szükségük.

A férfi 2. osztályban az első osztályból kiesett Hornok-Stoica páros győzött. A női párosok versenyét Nagy Viktória és Nagy Bernadett nyerte meg. Vasárnap a hideg és az eső miatt elmaradt a nyílt verseny.
(6 kép)
A Kispest Open még hét hétvégén folytatódik májusban és júniusban. Az utolsó fordulót június 24-26. között Gyenesdiáson rendezik. Ezt követően, július 3-án indul az amatőrök versenye, amely augusztus közepéig tart.

Versenynaptár (pdf)
iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |