Csonka Gábor /Független/


14. vk.


„A legnagyobb kisebbség képviseletében”

Szükségesnek érzem, hogy a jövőben az önkormányzati testületben hatékonyabb képviseletet kapjanak a cigányság ügyei.
Eddigi tevékenységemmel elsősorban a roma azonosságtudat és kulturális hagyományok ápolása, erősítése volt a célom. Külön örömömre szolgál, hogy ezt sokszor más nemzetiségek hagyományaival együtt, színvonalas közös rendezvényeken tudtuk bemutatni.
A munkanélküliség problémáit, a szociális segélyre szoruló családok helyzetét jól ismerem. A roma és nem roma lakosság érdekei – magasabb szintű gondoskodásnál – ismereteim szerint egybeesnek. Ezeknek az embereknek a szimpátiáját és segítségét rendezvényeinken és megkereséseik alkalmából folyamatosan éreztem.
Kialakítottam a tanulmányi ösztöndíjak rendszerét, kezdeményezésemre véleményezés alapján döntöttek a szociális segélyekről kerületünkben. Előkészítettem, majd beindítottam a közhasznú munkavégzést. Sok vonatkozásban szükségesnek érzem megszólaltatni a kisebbségek elképzeléseit, terveit is a képviselő-testületben. Feltételeinket ez a tesület határozza meg, a továbblépés egész Kispest érdeke.
Köszönöm a kispestiek eddigi bizalmát és érdeklődését eddigi tevékenységünkkel, rendezvényeinkkel kapcsolatban.
Továbbra is szeretném Kispest roma lakosságának ügyeit képviselni, és a többi nemzetiséggel együtt tovább gazdagítani mindennapjainkat és kulturális életünket.

Ehhez kérem az Önök bizalmát!

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |