Karbantartás után az uszodában

2011.09.05.

Szombattól már újra fogadta vendégeit a Kispesti Uszoda. A sportlétesítmény augusztusban bezárt két hétre, a nyári karbantartás utáni műszaki bejárást péntek délután tartották. Geleta Károly, az uszoda igazgatója Dr. Tarnai Richárd országgyűlési képviselőnek, Vinczek György, Ékes Gábor és Dr. Kovács Bence alpolgármestereknek, valamint Szathury Kolos önkormányzati képviselőnek és Tóth Andrásnak, a Sport Kft. ügyvezetőjének mutatta be a munkálatok eredményét.

Az uszoda dolgozói az igazgató vezetésével maguk is részt vettek a karbantartásban. A büféhez ajtót nyitottak, és teraszt alakítottak ki az előtérben, hogy a látogatóknak ne kelljen kijönniük az uszodatérből. Bent megújultak a lelátó padjai, a fém részeket javították. Az ablakok előtti rácsszerkezetet csiszolták, rozsdamentes réteggel kezelték. A tanmedence környezetében a hibás csempéket javították, és ahol szükség volt rá, kicserélték. Kicserélték a nem működő lámpatesteket, megújultak az öltözőpadok és kifestették a falakat is. Az ősz folyamán a beléptető-rendszer is megújul, mikrocsipes rendszert vezetnek be. Javításokat végeztek a gépházban is, amelynek eredményeként megújultak a szivattyúk.

Megtudtuk, a munkák folytatódnak, az ÁNTSZ utasítása alapján ki kell cserélni a startköveket és az ablakokat. Szükséges még a légtechnikai és a fűtési rendszer korszerűsítése, valamint az öltözők statikai rendszerének felújítása is.
(13 kép)
 

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |