50 éves házasokat köszöntöttek

2011.09.30.

Az október 1-jei Idősek Világnapjához kapcsolódóan olyan házaspárokat köszöntött a polgármester, akik fél évszázada vagy még annál is régebben házasodtak össze. Az idős párok emléklapot és ajándékot kaptak a csütörtöki Városházán rendezett ünnepségen.

Huszár Erzsébet idősügyi referens, Gajda Péter polgármester és Vinczek György alpolgármester is köszöntötte az idős házaspárokat. Balkay László, a Tárt Kapu Színház vezetője dalcsokorral köszöntötte őket.

Ötvenedik házassági évfordulóját ünnepli idén Bakó Ferenc és Polgár Zita, Bodnár László és Fecske Margit, Gál István és Közép Irén, Dr. Oravecz Gyula és Burprich Hedvig, Dr. Tóth Ernő és Domokos Mária, Kass Tibor és Kiss Terézia, Ludvig András és Schopper Zsuzsanna, Maczkai István és Hajas Aranka, Molnár István és Kurcsics Mária, Prin György és Csippa Ilona, Rózsa Bertalan és Simon Ilona, Tornyai Sándor és Rácz Mária, Tukora István és Varanka Magdolna, Vázsonyi László és Gárdonyi Irén, valamint Tüske István és Kulcsár Edit.

Horváth János és Kardos Julianna 52 éve, Kisfaludy Zoltán és Szoboszlai Irén, Kővári Dezső és Fenyvesi Ilona, valamint Vass János és Kupi Margit 54 éve, Dobos Mihály és Csipak Ibolya, illetve Szűcs Endre és Tamás Erzsébet 56 éve, Pál Sándor és Szabados Etelka 58 éve házasodott össze. Pálmai Gyula és Kurucz Mária 60 éve, Füzesi Ferenc és Nagy Gizella 61 éve, Pásztor János és Adamkovics Mária pedig 64 éve mondta ki a boldogító igent az anyakönyvvezető előtt.
(11 kép)
    

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |