Négy évszaknyi egészség - Egy délután az uszodában

2011.10.25.

Úszás és strandröplabda szerepelt a Kispesti Deák Ferenc Gimnázium EU-s támogatású Négy évszaknyi egészség projektjének uszodai programján 2011. szeptember 29-én. A tizedik évfolyam 34 diákja a Kispesti Uszoda nyújtotta lehetőségekkel ismerkedett. A diákok és a tanárok szerint is nagyon jól sikerült a program.

Előzetes felmérés és szervezés után a tanulókkal együtt sétáltunk át az uszodába. Sokan először jártak ott, így meg kellett ismerniük a helyet, a beléptető rendszert, az uszodahasználat szabályait. A közös bemelegítés után a kijelölt és számunkra lefoglalt sávban egyéni úszóversenyt rendeztünk. Mivel a szeptember végi időjárás engedte, hogy a napozókertet használjuk ezért csapatokat alakítottunk és strandröplabda versenyt rendeztünk hat csapattal. Használtuk még az uszodán belül a szaunát és a merülő medencét is. A napozókert pedig kellemes pihenést nyújtott a versenyek után.

A délután a tanárok és a diákok véleménye és értékelése szerint is fantasztikusan sikerült. Mindenki megtalálta a számára megfelelő programot a délután folyamán. A visszajelzésekből arra lehet következtetni, hogy jól sikerült a program szívesen jönnek el máskor is.
KDFG
  

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |