Ünnepeltek az MSZOSZ nyugdíjasai

2011.10.31.

Október 17-én hagyományosan az Idősek Világnapját ünnepelték a Kispesti Vigadóban, a hónap végén pedig a 12 éve alakult 75 éven felüliek klubnapját tartották a Kispesti Kaszinóban az MSZOSZ nyugdíjasai.

Az MSZOSZ klubja minden évben az Idősek Világnapja tiszteletére nagyszabású ünnepi műsort szervez. a Zsúfolásig megtelt a Kispesti Vigadó nagyterme október 17-én, neves művészek léptek fel, nagysikerű előadást láttak az érdeklődő kispestiek az Idősek Világnapja tiszteletére rendezett műsorban. A rendezvényt Gajda Péter polgármester nyitotta meg, jó egészséget további aktív munkát kívánt a szervezetnek.

Szerény vendéglátás mellett, jó hangulatban töltötték a délutánt a 12 éve alakult 75 éven felüliek klubjának vendégei – hatvanan – október végén a Kispesti Kaszinóban. A Vass iskola 6. b. osztályos növendékei az alkalomra összeállított kis műsorukkal szereztek örömteli perceket. A klubtagok verssel, énekkel és vidám elbeszéléseikkel tették színessé a napot. Mindenki jól érezte magát. Szinte minden meghívott eljött a klubnapra (a legidősebb résztvevők 88 évesek voltak). A gyerekek örömmel vettek részt a programban, azt mondták, máskor is nagy szeretettel jönnek, ha hívjuk őket. Hívni fogjuk! Büszke lehet az iskola, hogy ilyen növendékei vannak. Köszönjük az iskola igazgatónőjének, az osztályfőnöknőnek és a gyerekeknek a szép délutánt, valamint az önkormányzatnak, hogy hozzájárult a vendéglátás költségeihez.
Medgyes Janka
(6 kép)
    

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |