Mogyorósi Tibor /MDF-FKGP-CÉFKE/


16. vk.


Tisztelt Kispestiek!

Kedves Lakótársak!

Mogyorósi Tibor vagyok, Kispestet 28 éve mondhatom otthonomnak, ahol a családommal együtt élek. Gyermekeim már e kerület szülöttei. Az érettségi után kerültem a fővárosba és a tömegközlekedés lebonyolításában vállaltam feladatot, majd a rendszerváltozást követően vámügyek intézésével foglalkoztam. Jelenleg egy fémipari kft. alkalmazottja vagyok.

Mivel gyermekeim már felnőttek, a munka mellett a szabadidőmet tanulásra fordítom.
Szerzett élettapasztalatommal a Kispesten élők és otthonra leltek környezetének és életkörülményeinek javítását szeretném előmozdítani.
Eddig is gyakran vállaltam magamra az emberek ügyeinek intézését, akiknek egy-egy jó szóban kifejezett hálája fellelkesített és örömmel töltött el.
Mindezek alapján úgy döntöttem, hogy ha módom nyílik rá és megismerhetem a kerület közéletét belülről, abban az esetben részt vállalok a közösségi munkában a lakótársak, a kerületi lakosok érdekében.

A választókerület igényeinek figyelembe vételével az alábbi célokat szeretném megvalósítani:

 A lakókörnyezet minőségbeli javítása, tiszta, rendezett közterületek kialakítása, környezetvédelmi szempontok figyelembe vételével, biztosítva megfelelő hulladéklerakó helyeket, elősegítve a zöldövezetek önerős kialakítását.
 Támogatást nyújtani (anyagi és erkölcsi vonatkozásban) a szociálisan rászorultaknak, időseknek és nagycsaládosoknak.
 Városfejlesztési szempontból szükségesnek tartom a még hiányzó járdák és utak megépítését. Nélkülözhetetlennek tartom a közbiztonság javítását, szorgalmazni kell a „szomszédok egymásért” mozgalmat.
 Segítséget nyújtani a gyerekek oktatásában, az iskolai ellátás minőségének javításában és kulturális fejlődésükben, a tehetséges gyerekeket támogatni a továbbtanulásban.

A fenti programpontok csekély részei az előttünk álló feladatoknak. Csak az tudja a környezetében élők problémáját átérezni, aki ugyanabban a közösségben él!

Kérem megtisztelő bizalmát ahhoz, hogy támogatásával ESÉLLYEL valósíthassuk meg elképzeléseinket!

Telefon: 06/30-21-22-609

Mogyorósi Tibor

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |