2003. január 9.


A képviselő-testületi ülések időpontja: minden hónap második csütörtök 9 óra

Határozatok:

- Elfogadta a testület a Polgármesteri Hivatal 2002. évi munkájáról szóló beszámolót, és egyben elismerését fejezte ki a Polgármesteri Hivatal dolgozóinak.

- Hozzájárult a testület ahhoz, hogy az Esztergom, Árok u. 44. sz. alatti ingatlan bérlőinek bérleti szerződései meghosszabbításra kerüljenek 2003. december 31-ig.

- Úgy döntött a testület, hogy az önkormányzat a Kossuth téri Piaccsarnok Társasház egyik 15,72 m2-es üzlethelyiségének értékesítése esetén nem él az elővásárlási jogával, így azt a Francesca Ruhaipari és Kereskedelmi Kft. megvásárolhatja.

- Hozzájárult a testület ahhoz, hogy a XIX. ker. Kisfaludy u. 1. sz. alatti helyiségcsoportra vonatkozóan a Kispesti Ifjúsági Szervezetekkel írásos igénybejelentésük alapján - az esélyegyenlőséget figyelembe véve - 2005. február 1-jéig 10 Ft/m2/hó bérleti díj megfizetése mellett kössön az önkormányzat bérleti szerződést, ifjúsági klub tevékenység céljára. A megkötésre kerülő bérleti szerződések tartalmazzák azt a kitételt hogy az önkormányzat, amennyiben erre igény merül fel, 2005. február 1. előtt is felbonthatja a szerződést.

- Egyetértett a testület azzal a javaslattal, hogy a Kispesti Egészségügyi Intézet elmúlt három évének pénzügyi, gazdasági átvilágítása történjen meg és ez kerüljön a testület elé.

- Úgy döntött a testület, hogy a Kispesti Egészségügyi Intézet részére, a mozgásszervi panaszok kezelésére, rehabilitációra szolgáló uszodabérleteket a továbbiakban is támogatja.

- Elfogadta a képviselő-testület a 2003. évi munkatervét.

- A testület úgy döntött, támogatja a Berzsenyi utcai Gyermekrendelő harmadik rendelő helyiségének kialakítását.

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |