Somogyi Lászlóné /MSZP/


2. vk.


Kedves Kispestiek!

Sokan tudják rólam, hogy immár 26 éve dolgozom Kispestért. A rendszerváltást követő első szabad választáskor önkormányzati képviselő lettem, azóta is folyamatosan igyekszem megoldást találni a kispestiek kisebb-nagyobb közösségének gondjaira, de mindenkor meg lehetett és meg lehet keresni a legszemélyesebb problémákkal is. 1992 óta szervezem Kispesten az önkéntes véradást. Nagyon büszke vagyok arra, hogy a Kispesti Véradók Egyesületében immár 14 éve folyamatosan végzett munkám egyúttal tükrözi emberi és képviselői hitvallásomat is: odafigyelni minden egyes emberre, segíteni minden rászorulón. Az előző önkormányzati ciklusban azért vállaltam a képviselői munkát, mert ez a tenni akarás vezérelt.

Sajnos nem valósulhatott meg minden abból, amit akkor elterveztem, de kezdeményezésemre megépült a parkoló az Eötvös utcai iskola oldalán, a Kosárfonó utcai lakók részére, sikerült megszüntetni az utcában az illegális szemétlerakót. Szeretném befejezni az ebben a ciklusban elkezdett többi tervemet is. Fontosnak tartom, hogy az egész terület, de főleg a KÖKI környékén élők érdekeit képviselve felügyeljem a beruházás menetét. Elkötelezett vagyok abban, hogy a KÖKI környékét úgy kell szolgáltató-centrummal összekapcsolt, korszerű és biztonságos csomóponttá fejleszteni, hogy közben ne sérüljenek az ott élők érdekei.

Szeretném elérni a régi piac átépítését vállalkozói alapon, hogy a nagymúltú Kispesti Piac változatlanul a kispestiek kedvenc piaca maradhasson. Időszerűnek tartom a Lehel utcai játszótér teljes felújítását, a Szabó Ervin utcai közlekedés csillapítását. Tervezem, hogy lakossági összefogással a körzet minden panelépülete köré - a kosárfonó u. 2-12 házak mintájára - virágoskerteket alakítsunk ki. Szeretném mindezt és még sok mást is megvalósítani - Önökkel összefogva.

Tisztelettel:

Somogyi Lászlóné

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |