Bognárné Fejes Barbara /MDF-FKGP-CÉFKE/


2. vk.


Tisztelt Kispesti Polgárok!


Szeretnék Önöknek bemutatkozni és bizalmukat kérni az önkormányzati képviselő-választáson:

Bognárné Fejes Barbara vagyok, 1971-ben születtem. Az érettségi mellett könyvelői és statisztikusi képzettséget szereztem.

20 éve élek és dolgozom Kispesten. Engem a piacról ismerhetnek a leginkább: talán nap, mint nap hozzám járnak vásárolni. Így, ha valaki, akkor én vagyok az, aki tisztában van az emberek napi gondjaival és a környéket érintő problémákkal.

Boldog házasságban élek 11 esztendeje, két gyermekünk van: Kamilla 8 éves, a Vass Lajos Általános Iskolába jár, az ötéves Lilla pedig a Bóbita Óvodába. Elmondhatom tehát, hogy közvetlen tapasztalataim vannak a kispesti oktatás és nevelés helyzetéről.

Apósommal is egy háztartásban élek, így rengeteg idős emberrel vagyok jó kapcsolatban, s pontosan ismerem a kispesti kisnyugdíjasok életét.
Az irányított betegellátásból adódó jelentős problémákat mindenképpen meg kell oldani /egy ultrahang-vizsgálatra akár egy hónapot is kell várni/ - e területen is szeretnék lépéseket tenni.
.
A nagy, közös gond, a küszöbön álló köbánya-kispesti „gigaépítkezés” miatt hathatós érdekvédelemre van szükség.
A por- és zajszennyezés, gyermekeink biztonságának veszélyeztetettsége a növekvő forgalom miatt: cseppet sem elhanyagolható problémák!
Hatékonyan csak összefogással tudunk cselekedni, hiszen jól tudjuk: „nincs lehetetlen, csak tehetetlen”!

Kérem, adjanak nekem ESÉLYT, s meglátják, bizalmukat megszolgálom:


Bognárné Fejes Barbara

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |