Berta Zoltán /Összefogás Kispestért/


3. vk.


Tisztelt Lakótársam!

61 éves építészmérnök vagyok, 3 felnőtt gyermekem van. 44 éven keresztül dolgoztam a magyar építőipar szinte minden területén, megismerve a tervezés, a kivitelezés, a beruházás fázisait. 1999-től 2001-ig a kispesti Polgármesteri Hivatalban dolgoztam, majd 2001 és 2005 között a Kispesti Önkormányzat Vagyonkezelő Műszaki Szervezetének voltam az igazgatója, és 2005-ben innen mentem nyugdíjba. Gyermekkorom óta ismerem és szeretem Kispestet, fiam és családja is itt él. Ismerem kerületünk lakosságának legtöbb problémáját.

Az önkormányzati képviselőválasztáson azért indulok, hogy lelkiismeretesen és hozzáértéssel, pártpolitika mentesen minden erőmmel képviselhessem és szolgálhassam Kispest lakosságát. Egyetlen politikai pártnak sem vagyok tagja. Ezért is vállalhattam nyugodt lelkiismerettel, hogy az Összefogás Kispestért Egyesület jelöltjeként induljak.

Sikeres szereplésem esetén azon leszek, hogy Kispest, azon belül az Ön lakókörnyezete békésen és kiegyensúlyozottan fejlődjön. Az itt élők jól érezzék magukat, és büszkék lehessenek arra, hogy itt laknak.

Kérem, legyen részese Ön is a mindannyiunk érdekét szolgáló összefogásnak.

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |