Fehér István /MDF-FKGP-CÉFKE/


4. vk.


Tisztelettel Köszöntöm, Kedves Felső-Kispesti Lakótársam!

Kérem, ne vegye zaklatásnak, hogy így, a választások közeledtével, szórólapommal zavarom.
Fehér István, 58 éves, építészmérnök képzettségű vállalkozó vagyok.
Bizonyára ismerősnek tűnik a nevem, hiszen Kispest szolgálatában ezt megelőzően 12 évet töltöttem el, mint önkormányzati képviselő, s nyolc esztendőn át alpolgármesterként igyekeztem az Önök javára tevékenykedni.
Úgy érzem, hogy kerületünkért, ezen belül Felső-Kispestért most többet kell tenni, mint az elmúlt négy évben s e munkának ismét részese szeretnék lenni, - erre az előző ciklusban nem volt módom.
A legutóbbi választások óta négy év úgy múlt el, mintha Felső-Kispestnek nem lett volna gazdája, mintha megállt volna az idő…
Amikor a körzet képviselője voltam:
kiépítettük a kábel-TV hálózatot, leaszfaltoztuk a zsákutcákat, beindítottuk a második járdaprogramot, kitakarítottuk a Kiserdőt, harcoltunk a Derkovits Gyula utca forgalmának korlátozásáért, megépült - a lakossági igények figyelembevételével - a CBA Remiz Élelmiszer-áruház.
Számos lakossági fórumot tartottam, hogy az itt élők észrevételeit figyelembe véve érdekeiket megfelelő módon tudjam érvényesíteni a képviselő-testület előtt.
Hasonló elkötelezettséggel kívánok dolgozni a kerületért, amennyiben erre lehetőséget kapok Önöktől.
Gyermekeim, unokáim itt élnek, itt dolgoznak és járnak iskolába, bölcsődébe - az Önök és az ő jövőjük érdekében szeretnék ismét önkormányzati képviselő lenni.

Kérem, adjon egy ÚJ ESÉLYT, s meglátja, bizalmát megszolgálom:

Fehér István

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |