Pados Erzsébet /MDF-FKGP-CÉFKE/


6. vk.


Tisztelt Kispestiek!

Pados Erzsébet mérnök vagyok, a Magyar Demokrata Fórum, az FKgP és a CÉFKE önkormányzati képviselőjelöltje a kispesti 6 számú választókerületben.

Kérem, szánjon rá néhány percet és olvassa el ezt a rövid bemutatkozó szórólapot, melyből megtudhatja, hogy mit szeretnék tenni annak érdekében, hogy Ön jobban érezze magát Kispesten, lakóhelyén és annak környékén, illetve a fővárosban.

A 6. számú választókerület vegyes beépítésű, panel- és családi házas övezet, középpontjában a Templom térrel, mely adottságai révén Kispest és az egész főváros egyik legszebb tere lehetne, - az Önök támogatásával és segítségével lehetőséget látok ennek megvalósítására.

A panellakások a házak szigetelésével és a nyílászárók cseréjével lakhatóbbá tehetők. Egyrészt csökkenthető a nyári hőség, másrészt a téli fűtésszámla. Tenni akarok azért, hogy folytatódjon a „panel program”. Önkormányzati és állami támogatással, a lakóközösségek által megfizethető saját hozzájárulással legyenek a panelházak felújíthatók!

Szeretném, ha a családi házas övezetben mindenütt lenne járda, a fővároshoz és a kerülethez méltó útburkolat, és a főpolgármester nem csak négyévenként, a választások előtt kezdene emberpróbáló hajrában „világvárost” építeni…
Gyermekeink, unokáink számára biztonságos, szép és élményt nyújtó játszóterek létesítését kívánom szorgalmazni.

Nem ismeretlen előttem az önkormányzati munka: korábban részt vettem a Költségvetési Bizottság munkájában. Tudom, hogy a közös célok csak akkor valósíthatók meg, ha van rá fedezet. Odafigyelnék arra, hogy az önkormányzat jobban gazdálkodjon, és ne adósítsa el a kerületet, - hogy környezetünk szépüljön és gazdagodjék.


Kérem, adjon nekem ESÉLYT, s meglátja, bizalmát megszolgálom:

Pados Erzsébet

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |