Gerhardt Ferenc /MDF-FKGP-CÉFKE/


7. vk.


Tisztelt Kispestiek!

Kedves Lakótársak!

2006. október 1-jén ismét alkalmunk nyílik arra, hogy véleményt nyilvánítsunk kerületünk irányítóinak elmúlt 4 évi munkájáról.

Sokan gondoljuk úgy, hogy változásra van szükség az önkormányzati képviselőtestület összetételében és a polgármester személyében is. A Magyar Demokrata Fórum Kispesti Szervezete és szövetségesei ezért indítanak jelölteket a választásokon:
jómagam lakóhelyemen, a 7. számú egyéni választókerületben szeretném elnyerni az Önök bizalmát.

Gerhardt Ferenc a nevem, 52 éves vagyok s 20 esztendeje lakom a Fő utcai panelházak egyikében feleségemmel és két huszonéves gyermekemmel. Művelődési házat vezetek Csepelen, emellett Pesterzsébeten történelmet tanítok - így elég jól ismerem a dél-pesti régiót, természetesen legjobban Kispest helyzetével vagyok tisztában.

A rendszerváltozás kezdete óta tagja vagyok az önkormányzat mellett működő Közművelődési és Oktatási Bizottságnak - büszke vagyok erre, hiszen az eltelt 16 év alatt sok olyan döntés előkészítésében, megszületésében vettem részt, amely javította a kispesti gyermekek helyzetét és a felnőttek hasznos szabadidő-eltöltési lehetőségeit bővítette.
Úgy érzem, a szakterületeimet (oktatás, közművelődés) meghaladó módon is hasznára lehetnék önkormányzati képviselőként lakótársaimnak: egész életemben közösségi gondolkodású, másokért is tenni kész ember voltam, s az is maradok.

Egy szerencsés helyzet megmutatta számomra, hogy a lakótelepen élők önzetlenül tudnak embertársaikkal kapcsolatba lépni: egy televíziós műveltségi vetélkedőn való sikeres szereplésem után ismeretlen lakótársak is kifejezték megbecsülésüket, és együtt örültek velem!

Szeretném, ha ez a szimpátia irányomban tovább élne:
kérem, adjon nekem ESÉLYT, és meglátja, bizalmát megszolgálom!


Remélve, hogy ajánlószelvényeik mellett szavazatukkal is támogatják önkormányzati képviselőjükké való választásomat, jó egészséget kívánok:


Gerhardt Ferenc

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |