Vidra Péter /MDF-FKGP-CÉFKE/


8. vk.


Tisztelt Kispestiek!

Kedves Lakótársak!

Vidra Péter vagyok, 1975-ben születtem Kispesten. A családom tősgyökeres kispestiekből tevődik össze, így számomra magától értetődő volt, hogy itt szeretnék élni.
Iskoláimat is kerületünkben végeztem; jelenleg a gyöngyösi Károly Róbert Főiskola Gazdálkodási Szakán vagyok hallgató.
Immár tizedik éve dolgozom a kispesti Ganz Műszer Zrt-nél, beszerzési menedzserként.

1995. áprilisában alakítottam meg Kispesten a Független Ifjúság alapszervezetét, amelyben elnöki funkciót töltöttem be. Még abban az évben beléptem az FKgP helyi szervezetébe, ahol jelenleg is választmányi tagként tevékenykedem.
A munkám mellett nagy hangsúlyt fektetek a kispesti közélet fellendítésére, így 1997-ben megalakítottam a Kispesti Honismereti Egyesületet, melynek fő célja a magyar hagyományok megőrzése és ápolása. Rendszeresen szervezünk honismereti táborokat, kirándulásokat, melynek keretében Magyarország különböző tájait, régióit ismertetjük meg a jelentkezőkkel.

Számomra nagyon fontos a sport és az egészséges életmód: 1998-ban megalakítottuk a NEGO Kyokushinkai Karate Klubot, amelynek az egyik vezetője vagyok. A heti edzéseket a kispesti Vass Lajos Általános Iskolában tartjuk, és a klub rendszeresen indul az országos versenyeken is.

1998 és 2002. között az önkormányzat Egészségügyi és Sport Bizottságában igyekeztem hasznára lenni Kispest sportéletének és segíteni az egészséges életmód elterjedését; azóta is állandó meghívottja vagyok e döntés-előkészítő csoportnak.
Négy esztendeje tagja vagyok a Kispesti Média Testületnek is, melynek fő célja a helyi tájékoztatás megfelelő munkájának segítése. Részt veszek továbbá a 2004-ben alakult U19 Kispesti Gyermek- és Utánpótlás Sportért Közalapítvány tevékenységében.

A legfontosabb szempont számomra a kispesti emberek érdekeinek, kerületünk értékeinek a védelme. Emellett fontosnak tartom, hogy minden olyan elképzelés megvalósuljon, amely elősegíti Kispest sportéletének fejlődését.
Célomnak tekintem a gyakoribb tömegsport-rendezvények megszervezését is a kerületi lakosság és fiataljaink részére.

Kérem, adjon nekem ESÉLYT, s meglátja, bizalmát megszolgálom:

Vidra Péter

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |