A szocialista polgármesterjelöltet támogatja a kispesti SZDSZ is

2006.06.14.

A kerületi liberálisok polgármesterjelöltje is Gajda Péter, jelenlegi szocialista alpolgármester lesz az őszi önkormányzati választásokon. Az SZDSZ tegnapi közgyűlésén az egyéni körzetek jelöltjeiről is határoztak.

Választási megállapodás keretében az MSZP és az SZDSZ közös polgármesterjelöltet állít Kispesten az októberi önkormányzati választásokon – tájékoztatta a szabaddemokraták keddi döntéséről Eördögh Gábor alpolgármester a kispest.hu-t. A két párt 5 egyéni körzetben is közös jelöltet indít. Az SZDSZ közgyűlése határozott az önkormányzati képviselőjelöltekről is: a voksokért Kerék Imre, Jung Tamás, Takács Emese, Szemők Gábor, Görcz Tibor, Jobbágy István, Domokos Gábor, Farkas Endre, Madaras György, Eördögh Gábor, Kolozsy György, Gulyás Zoltán, Ritter János és Nagy Mihály száll ringbe ősszel. A kispesti liberális listát Eördögh Gábor vezeti, a második Gulyás Zoltán, a harmadik helyen pedig Ritter János szerepel.

„Megtiszteltetés számomra az SZDSZ támogatása” – értékelte a koalíciós partner lépését Gajda Péter , hangsúlyozva: a két párt közösen dolgozik azért, hogy elnyerjék a kerületi lakosok bizalmát. A közös polgármesterjelölt kijelentette: a folytonosság, a fejlődés és az új lendület jellemzi készülőben lévő programjukat, melynek kialakításban fontosnak tartja a lakosság véleményét is, ezért szeretne sokat találkozni a kispestiekkel.

Korábban:
Gajda Péter lett a kispesti MSZP polgármesterjelöltje

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |