Föld Napja a Wekerlén
Archív



Szeretettel várjuk a lelkes, segíteni vágyó, kertészkedést és jó hangulatot kedvelő-szerető wekerleieket a  Föld Napja alkalmából rendezett lakossági megmozdulásunkon.

Április 19-én 9 órától a Corvin krt. – Pannónia út – Petúr utcák által határolt teret tesszük rendbe, melyet később, az év folyamán Győri Ottmárról, a telep első gondnokáról, és a wekerlei úthálózat megálmodójáról kívánunk elnevezni.  A munka során átgereblyézzük, kitakarítjuk a meglévő parkot és a játszóteret, új növényeket – többek közt Centenáriumi fát is – ültetünk. A rendezvény végén, délben, ünnepélyes keretek közt – a Kós Károly ált iskola diákjainak műsorával – felavatunk egy szintén új információs táblát, a Győri Ottmár emlékhelyet és a Centenáriumi fát.

A rendezvény pénzügyi hátterét a Kispesti Önkormányzat által nyújtott támogatás az ÖKO-társ alapítvány és a MOL közös pályázatán nyert összeg, valamint biztosítja.

Aki tehát úgy érzi, hogy szeretne valami kézzelfoghatót tenni szeretett lakóhelye szépítéséért, annak ez a megfelelő alkalom rá, jöjjön el! Mivel a társaskör kerti-szerszám készletei korlátozottak, kérjük, azokról lehetőség szerint mindenki magának gondoskodjon.
WTE
iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |