Karácsonyi koncertre készülnek az obsitosok

2011.12.07.

Sikeres évet tudhat maga mögött az Obsitos Fúvószenekar. A szokásos kerületi koncertek, térzenék, koszorúzási ünnepségek és a majális zenei kiszolgálása mellett több vidéki meghívásnak is eleget tettünk. Ez év nyarán Balatonlellén, az EU elnökség átadási ünnepségén is nagy sikerrel működtünk közre. December 18-án karácsonyi koncertet adunk a KMO-ban.

November végén a Magyar-Vietnámi Baráti Társaság felkérésére, részt vettünk az Újpesti Galériában rendezett kulturális-baráti esten. A vietnámiak 16 húros hangszeren játszott népdalai, szavalatai és énekei mellett az est fénypontja a klarinét- és tárogatószólóval fűszerezett Obsitos-hangverseny volt. A baráti esten a magyar fellépők népdalfeldolgozásokkal és néptánccal kedveskedtek a vendégeknek.

December 1-jén zenés lampionos felvonulással vette kezdetét az advent. Az Obsitos Zenekar játékára borult fényárba egész Kispest. A nemrégiben átadott KÖKI bevásárlóközpontban december 5-én adtunk koncertet. A 2011-es évet Karácsonyi Koncerttel zárjuk december 18-án. A Kispesti Munkásotthon Művelődési Ház színháztermében rendezett hangversenyen a Gyöngyvirág Kórussal közösen lépünk fel.

Obsitos Fúvószenekari Egyesület
(4 kép)
     

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |