Karácsonyoztunk

2011.12.26.

Karácsonyi ünnepséget tartott tagjainak a Kispesti Nyugdíjasok és Mozgássérültek Klubja december 21-én. Délelőttre volt meghirdetve a találkozó, lehetővé tegye tagjainknak, hogy délután részt vehessenek az Idősek Karácsonya ünnepi rendezvényen a KMO-ban.

Mindenki frissen vidáman érkezett, mosolyogva köszöntötték egymást. A szépen megterített karácsonyi asztal is nagyon tetszett mindenkinek. Először egyik klubtag unokája furulyázott, hegedűkíséret mellett. Sok tapsot kaptak a „zenészek”, kedves kis műsor volt. Majd közösen imádkoztunk, és karácsonyi énekeket énekeltünk.

Következett az uzsonna. Jól esett a finom sonkás szendvics és a kókuszos sütemény. Utána kiosztottuk az ajándékokat, aminek mindenki nagyon örült. Lassan készülődtek és elindultak, akik jegyet kaptak a KMO ünnepségre. A többi klubtag még tovább beszélgetett a karácsonyról, recepteket cseréltek, szinte érezni lehetett a levegőben a töltött káposzta illatát.

Kicsit szomorúan indult haza mindenki. A következő találkozó 2012 január 11-én lesz, ez volt a szomorúság oka. Szép volt, kedves volt az ünnepségünk. Köszönjük a támogatást az Önkormányzatnak és a Kispesti Rászorultak Megsegítésére Alapítványnak.

Huszár Erzsébet idősügyi referens
(6 kép)
    
iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |