Közművelődési tevékenység támogatása 2011-ben
Archív


határidő: 2011. április 8.

A pályázat célja: művelődési, alkotó, hagyomány ápoló rendezvények, időszakos közművelődési programok és azok feltételeinek pénzügyi támogatása
A pályázat kiírója: Kispesti Önkormányzatának Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottsága
Pályázók köre: A pályázat céljának megfelelő, konkrét és ellenőrizhető tevékenységet folytató kispesti szervezett közösségek (jogi személyek, társadalmi szervezetek, egyesületek és intézmények), akik a pályázat feltételeinek megfelelnek.

A bizottság által felosztható pályázati összeg:
5.000.000 Ft

A pályázat beadásának feltételei:
1.) Pontosan kitöltött és határidőre beadott „Pályázati adatlap” (beszerezhető ügyfélfogadási időben a Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodáján (1192 Budapest, Ady Endre u. 7.) Oravecz Évánál, vagy letölthető itt.
2.) A pályázaton kispesti székhelyű és működésű szervezetek vehetnek részt.
3.) Közművelődési intézmények alaptevékenységüket nem érintő egyéb meghatározott programokra adhatják be pályázatukat.
4.) Politikai szervezetek a pályázatban nem vehetnek részt.
5.) Támogatásban csak az a pályázó részesülhet, aki a döntéshez szükséges információkat és kért igazolásokat, okmányokat hiánytalanul megküldte.
6.) A pályázat nyerteseinek a támogatás felhasználásáról el kell számolni. Ha a pályázó az előző naptári évben önkormányzati pályázaton támogatáshoz jutott, s azzal határidőre nem számolt el, akkor nem kaphat támogatást.

A pályázatokat Budapest Főváros XIX. ker. Kispesti Polgármesteri Hivatal Humánszolgáltatási Irodájára (1192 Budapest, . Ady Endre út 7.) a pályázati feltételeknek megfelelően lehet benyújtani 2011. április 8-ig.
Hiányosan megküldött vagy a beküldési határidő után benyújtott pályázatokat nem bírálunk el.A pályázatot a fenti címre kell eljuttatni (személyesen vagy postán), a megadott határidőig.
A pályázatokról – a támogatás mértékéről – a Közművelődési, Oktatási, Sport, Ifjúságpolitikai és Egészségügyi Bizottsága dönt. Döntését várhatóan a 2011. májusi ülését követően teszi közzé és a pályázókat írásban értesíti.

A pályázati támogatásról legkésőbb 2011. december 31-ig kell elszámolni a Humánszolgáltatási Irodán.
iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |