Milyen a véradók csülkös pörköltje?

2011.10.11.

Vasárnap ismételten megrendezték kerületünkben az immár hagyományos sportnapot és főzőversenyt. Természetesen mi is nagy lelkesedéssel neveztünk be a főzőviadalra. Ezúttal nem volt meghatározva, hogy mit főzzünk, így a csülkös pörkölt mellett döntöttünk nokedlivel.

A reggel borúsan indult, majd esősen folytatódott, de ez sem szegte kedvünket. A remekmű időre elkészült, puha, omlós lett, szaftos, ízletes. Számunkra maga a tökély. Tudjuk, a zsűrinek nagyon nehéz dolga volt, de végül a bronzérmet szavazták meg főztünknek. Az igazi elismerést a koradélután csatlakozott társainktól kaptuk: annak ellenére, hogy a nagy bogrács tele volt, még a szaftot is kitunkolták a kenyérrel.

Darázsi Katalin, Kispesti Véradók Egyesülete
(5 kép)
    

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |