Tovább erősödik Kispest és a XVIII. kerület kapcsolata

2003.08.05.

Ma délelőtt egyeztető tárgyalás keretében tekintette át a kölcsönös segítség lehetőségeit Steinerné dr. Török Katalin polgármester és Pálfi András a XVIII. kerület vagyonkezelőjének vezérigazgató-helyettese. Az eseményen a közelmúltban kötött megállapodásról készített fényképalbumot is megkapta a polgármester asszony.

A Kispesti Vagyonkezelő Műszaki Szervezet (VAMÜSZ) és a XVIII. kerületi Vagyonkezelő Rt. 2003. júniusában kötött együttműködési megállapodást. Steinerné dr. Török Katalin elmondta: a megállapodás értelmében a lőrinci vagyonkezelő szükség esetén gyorsszolgálatként, karbantartási munkákat végez a VAMÜSZ kezelésében lévő ingatlanokban, elsősorban iskolákban és óvodákban. A szolgáltatások körét később a bérlakásokra is ki lehet terjeszteni.
A polgármester hangsúlyozta: a kapcsolat egyben tapasztalatszerzésre is lehetőséget teremt a kispesti vagyonkezelő még hatékonyabb működtetéséhez. Az ismeretekre azért van szükség, mert távlati célként Kispest is gazdasági társaságot hozna létre a beruházásokat, a helyiség- és lakásgazdálkodást, valamint az ingatlan felújításokat is magába foglaló vagyongazdálkodással kapcsolatos feladatok elvégzésére. Steinerné dr. Török Katalin úgy véli, az önkormányzat vagyongazdálkodása hatékonyabb lehet, hiszen egy jól prosperáló cég a jövőben piaci feltételek között is munkát tud vállalni, és komoly bevételekre tehet szert.

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |