Új autószalon és szerviz nyílt a kerületben

2005.09.28.

A múlt hét végén avatták fel a Suzuki Varró új telephelyét a Nagykőrösi úton. Az ország legújabb Suzuki márkakereskedésének felépítésével tovább rendeződött a környék állapota, a beruházás új munkahelyeket is teremtett.

Magyarország és Európa egyik legnagyobb, legkorszerűbb Suzuki autószalonjának és szervizének pénteki megnyitóján Steinerné dr. Török Katalin , Kispest polgármestere is jelen volt. A csaknem 2000 négyzetméteres márkakereskedés az M5 autópálya bevezető szakaszánál, az Autópiac közelében létesült. Földszintjén kapott helyet a mintegy 16 jármű bemutatására alkalmas szalon, valamint a hozzá tartozó 12 állásos szerviz és az alkatrészraktár. Az épület emeletén helyezték el az irodákat. A Suzuki Varró új bázisán a márka gépjárműveinek értékesítését, szervizelését, műszaki vizsgáztatását és karosszéria-javítását végzik. A beruházás 10 új munkahelyet is teremtett.

A Varró család autójavító műhelye harmincöt éve kezdte működését az Üllői úton. Itt nyitotta meg kapuit 1993-ban a családi cég első Suzuki márkakereskedése. 2003-ban döntöttek új telephely kialakításáról, amelynek építése egy évvel ezelőtt kezdődött. A most megnyílt kereskedés mellett a cég régi, Üllői úti telephelye is fogadja az ügyfeleket.

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |