Élményhétvége a Vöröskereszttel

2005.02.15.


A Magyar Vöröskereszt Dél-Pesti Szervezete farsang alkalmából kirándulást szervezett Kiskunmajsára, mellyel az egész évben segítő önkénteseket jutalmazta. Az önkéntes segítőkből álló csoport tagjai közt általános iskolás és nyugdíjas korú egyaránt megtalálható volt.

2005 február 12-én külön busszal utaztunk, melynek menetideje az ónos eső miatt talán tovább tartott a kelleténél, ám ezt az utasok az ételkóstolók, vetélkedők, ismeretterjesztő előadásnak köszönhetően szinte észre sem vették. Kiskunmajsán a JONATHERMÁL faházai nyújtottak szállást a hévizes strand területén, ahol két napon át élvezhettük a termálvíz gyógyhatásait és az élményfürdő nyújtotta szórakozási lehetőségeket.

Szombat este a Lópofa étteremben volt a közös vacsora, ahol az étkezés után játékos vetélkedőre került sor. Vasárnap a bőséges reggeli után a fürdőbe vezetett mindenki útja, és csak a Bazsarózsa étterem ízletes gulyás levese és házi pitéje miatt hagytuk el a gyógyvizes medencéket. Ebéd után a különbusszal Szeged felé vettük az irányt, ahol a várost elhagyva megtekinthettük az 56-os Múzeumot. A vasárnap délután napsütéssel lepett meg mindnyájunkat és csúszásmentes útonindulhattunk pest felé. A buszon villámkérdésekre lehetett választ adni apró díjak reményében, melyek a két nap eseményeivel voltak kapcsolatosak.

Kispesti Vöröskereszt

iwiw.hu | facebook | twitter | google | yahoo |