Velünk történt...


.   48   

2011.12.26.
Karácsonyi ünnepséget tartott tagjainak a Kispesti Nyugdíjasok és Mozgássérültek Klubja december 21-én. Délelőttre volt meghirdetve a találkozó, lehetővé tegye tagjainknak, hogy délután részt vehessenek az Idősek Karácsonya ünnepi rendezvényen a KMO-ban.
 
2011.12.22.
Az MSZOSZ Kispesti Szervezete december 19-én tartotta 20. éves beszámolóját. Visszaemlékeztek az elmúlt húsz évre, életükre, fejlődésükre, a kezdéstől napjainkig végzett munkára, amit sok szép élmény, ismeretszerzés tesz felejthetetlenné a résztvevők számára.
 
2011.12.19.
December 9-én, szombaton családi napot, pénteken pedig karácsonyi programot tartott ügyfeleinek a Kispesti Családsegítő Szolgálat.
 
2011.12.12.
A tavalyi évben aratott siker után, a Wekerlei Társaskör Egyesület szombaton ismét megrendezte a Karácsonyi Kézműves Vásárt, ezúttal a Wekerlei Kultúrházban, az intézménnyel közösen.
 
2011.12.10.
A felnőttek, sőt az idős emberek is szeretik a meglepetéseket: a Kispesti Nyugdíjasok és Mozgássérültek Klubjának tagjai is várták a Mikulást. December 7-én hozzájuk is megérkezett.
 
2011.12.09.
Nagy öröm, megannyi csillogó gyermekszempár fogadta a Mikulást a Kispest Kertvárosi Közösség Egyesület rendezésében megtartott Mikulás ünnepélyen 2011. december 2-án. Az anyukák finom enni- és innivalóról gondoskodtak.
 
2011.12.07.
Sikeres évet tudhat maga mögött az Obsitos Fúvószenekar. A szokásos kerületi koncertek, térzenék, koszorúzási ünnepségek és a majális zenei kiszolgálása mellett több vidéki meghívásnak is eleget tettünk. Ez év nyarán Balatonlellén, az EU elnökség átadási ünnepségén is nagy sikerrel működtünk közre. December 18-án karácsonyi koncertet adunk a KMO-ban.
 
2011.12.05.
Véradóink gyermekei, unokái – mintegy hetvenen – találkozhattak a Mikulással szombaton a Kispesti Véradók Egyesülete által szervezett ünnepségen. Míg várakoztak, lufikkal játszottak, majd  a Hull a pelyhes fehér hó-t énekelték el a lurkók. Meg is jelent a Télapó, beszélgetett velük és természetesen ajándékot is osztott: édességcsomaggal, plüssállatokkal és könyvekkel lepte meg a csemetéket, akik nagyon örültek mindennek. Jó hangulatban telt a délután.
Darázsi Katalin

 
2011.12.04.
Zenekíséret mellett sétáltak át az MSZOSZ Kispesti Szervezetének nyugdíjasai december 1-jén a díszbe öltözött Templom térről a Kossuth térre, ahol közösen gyújtották meg a felállított karácsonyfa világítását és az első adventi gyertyát. A csillogó fények, az ünnepi hangulat melegséggel töltötte el szívünket. Jó lenne, ha ez minden emberben szeretetet ébresztene, úgy várná a közeledő ünnepeket, és a szeretet továbbra is megmaradna.
Medgyes Janka 
 
2011.12.02.
András nevű klubtagjait köszöntötte és operettműsort rendezett a Kispesti Nyugdíjasok és Mozgássérültek Klubja november 30-án a Kispesti Kaszinóban.
 

.   48